Dealers

Hier vindt u de bij gasflesopslag.nl aangesloten dealers, per provicie ingedeeld. Gasflesopslagen kunt u ook bij deze dealers bestellen.


Dealer worden

Gasflesopslag.nl zoekt actieve handelsbedrijven die als dealer de producten uit de webshop willen verkopen aan hun klanten. Dealers ontvangen een startpakket met daarin een baliedisplay, folders en andere verkoopondersteunende extra’s.

Bent u geïnteresseerd in het dealerschap van Gasflesopslag.nl, stuur ons dan een email. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere informatie. Wilt u zo vriendelijk zijn bij uw aanvraag op te geven of u al klant van ons bent?

dealerschap aanvragen

Offertetool

Met de Offertetool kan door u als dealer op eenvoudige wijze een overzichtelijke offerte worden samengesteld die, voorzien van uw eigen logo en bedrijfsgegevens, als PDF naar uw e-mailadres wordt gestuurd. U heeft binnen een paar minuten een complete offerte in uw mailbox, die zo naar een klant kan worden doorgestuurd.

Via de offertehistorie, die via uw account beschikbaar is, kunnen offertes gemakkelijk worden teruggevonden en zelfs worden hergebruikt voor een soortgelijke offerte voor een andere klant. Ook bij de offertetool dient gemak de veiligste zaak!

Bekijk de instructievideo